Vacaturefilm

Leuk en effectief personeel werven

Op een leuke manier komt de sollicitant in aanraking met de sfeer van jouw bedrijf. De sollicitant krijgt een juiste indruk van het functieprofiel. Veel sollicitanten vinden het kijken van een vacaturefilm prettiger dan het lezen van een functieomschrijving.

De kracht van een vacaturefilm

Verfrissend

We leven in een maatschappij waar mensen steeds meer video’s kijken. Als bedrijf doe je er verstandig aan om in te spelen op deze ontwikkeling. Een vacaturefilm brengt een functieprofiel aantrekkelijker dan alleen tekst. Met een vacaturefilm werf je snel en effectief personeel.

Doeltreffend

Met een vacaturefilm leg je in 1 minuut het functieprofiel uit. De sollicitant ervaart en proeft de sfeer in een vacaturefilm. De sollicitant krijgt ook een betere indruk over de werkgever en werknemers. Op basis hiervan kan de sollicitant beter oordelen of hij of zij wilt solliciteren.

Professioneel

Een professionele vacaturefilm draagt bij aan de werving van personeel. Ook versterk jij jouw bedrijfsnaam in de markt met video. Google geeft voorrang op hoogwaardige video content in de zoekindex wat resulteert in betere vindbaarheid. Tot slot de kijker krijgt een professionele indruk van jouw bedrijf door onze video’s.