Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ywexZ9Kr9Dc&feature=youtu.be
Wij zijn jouw betrouwbare videoproductie bureau

Create | Inspire | Impress

Mensen beleven meer door video

Create

Met elke videoproductie hebben wij maar 1 doel: “creëer een moment van aandacht”. FilmPromo is specialist in het maken van video content. Met ons videoproductie bureau maken wij een professionele video dat bijdraagt aan jouw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met de huisstijl en marketingstrategie van onze klanten. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.

Inspire

Met onze videoproducties willen wij jouw doelgroep prikkelen en inspireren. Onze video’s dragen bij aan naamsbekendheid, sales en groei van jouw bedrijf. Een professionele video helpt je te profileren in de markt en draagt bij aan de marketingstrategie. Met ons videoproductie bureau helpen wij jou graag om je authentieke identiteit op een juiste manier zichtbaar te maken.

 

Impress

Een onvergetelijke indruk achterlaten bij jouw klanten en prospects. Het vertalen van jouw concept naar beeld is onze specialiteit. Ons videoproductie bureau helpt content te creëren om indruk te maken op jouw doelgroep. Wij kunnen de videoproductie uitdenken van concept tot eindresultaat. Maar ook voor uitvoerende film en edit werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze videoproductie brengen wij niet alleen beeld over. Maar is het onze sport om gevoel en emotie over te brengen in onze video’s. Met onze video’s maken wij de connectie tussen doelgroep en bedrijf. Wij hebben oog voor commercie, zijn flexibel en professioneel. Met een snelle levertijd, een 100% tevredenheid garantie en marktconforme prijzen maakt dit dat FilmPromo het ideale videoproductie bureau is voor jou.

Kies jij ook voor ons?

Opzoek naar een betrouwbare filmmaker die weet te overtuigen, klanten weet te (ver)binden en inspireren?

Geheel ontzorgd

Geen zin of tijd om na te denken over een goed script of bijvoorbeeld een locatie? Wij nemen het graag van je over zodat jij je kostbare tijd aan andere werkzaamheden kan besteden.

100% zakelijke content

Wij leggen onze focus 100% op zakelijke video content. Wij zien dit als onze specialisatie en zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.

Commercieel inzicht

Wij onderscheiden ons van andere filmmakers doordat we zelf in een commerciële wereld werkten. Hierdoor weten wij klanten voor jou te binden, overtuigen en aan te zetten tot actie. Wij vertalen jouw concept en sales naar een video.

Relatie

Onze focus is om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan waar persoonlijk contact en service centraal staat.

Service & tevredenheid

Misschien wel een van de belangrijkste vaardigheden van nu, klantvriendelijkheid en service gericht zijn. Wij willen dat jij tevreden bent en blij bent met het eindresultaat.

Snelle oplevering

Wij begrijpen dat je onze video’s zo snel mogelijk wilt inzetten. Wij leveren de gevraagde video content binnen 7 werkdagen aan jou op. Zo kan je snel beginnen met het inzetten van je nieuwe video content op al je gewenste kanalen.

Wij presenteren FilmPromo

Wij zijn professionals die met passie een bijdrage leveren aan jouw bedrijf.  Leer ons kennen en ervaar onze motivatie en ons enthousiasme en je snapt meteen waarom wij jouw geschikte samenwerkingspartner zijn.

Wesley van Deventer

Cameraman / Editor / Sales

Na jarenlange werkervaring in de commercie & sales kwam ik er per toeval achter dat ik een talent heb voor het maken van films. Nooit kreeg ik ergens zoveel energie van, de passie van het filmen en het alsnog kunnen bijdragen aan de sales voor een bedrijf heeft mij er toe gezet FilmPromo op te richten met het doel dat het mag uitgroeien tot een groot multimedia bedrijf. "Ik vind het geweldig dat ik veel sociale contacten heb, mijn ervaring in de sales kan toepassen en zo kan bijdragen en ook nog ondernemer kan zijn".

Carel de Lange

Cameraman / Editor / Colorgrader

Mijn naam is Carel de Lange en ik maak films sinds mijn kinderjaren. Na mijn studie Aardwetenschappen aan de universiteit van Utrecht kreeg ik de kans om in Zimbabwe als cameraman mee te werken aan twee documentaires voor Animal Planet. De ene ging over leeuwen (Lodging with Lions) en de andere over olifanten (The last Great Tuskers). Toen werd mijn passie mijn werk.

Onlangs heb ik een Master filosofie aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond, omdat ik naast de voorliefde voor het maken van films ook graag lang en diep wil nadenken over het leven. Ik probeer bij alles een helicopter view te hebben om de kern van dingen te begrijpen. Dit helpt mij enorm bij het maken van films, omdat dit mij leert het verhaal van een bedrijf of een persoon goed over het voetlicht te brengen.