https://www.youtube.com/watch?v=ywexZ9Kr9Dc&feature=youtu.be
Jouw vertrouwde filmmaker

Create | Inspire | Impress

Mensen beleven meer door video

Create

Creëer een moment van aandacht. FilmPromo is gespecialiseerd in het maken van zakelijke video content. Zo creëren wij professionele video content dat bijdraagt aan jouw bedrijf. Bij ons weet je zeker dat content aansluit op het karakter van jouw bedrijf.

Inspire

Met onze producties inspireer en prikkel jij jouw doelgroep. Onze video’s dragen bij aan conversie en naamsbekendheid in de markt. Een professionele video draagt bij aan identiteit en uitstraling en hoe jij je profileert als organisatie. Wij gaan voor een uniek en doeltreffend resultaat dat positief bijdraagt.

 

Impress

Een onvergetelijke indruk achterlaten is jouw doel. Maak indruk op (potentiële) klanten of zakelijke relaties. Het vertalen van jouw concept naar film is onze specialisatie. Wij creëren inspirerende content die indruk maakt op jouw doelgroep. Laat een ongekende indruk achter dat bijdraagt aan jouw bedrijf of product.

Wij brengen gevoel en emotie over. Wij weten de connectie te maken tussen bedrijf en doelgroep. Wij hebben oog voor commercie, wat jouw bedrijf ten goede komt. Ook zijn wij flexibel, betaalbaar en denken mee met onze klanten. Wij leven ons in met wat jij voor ogen hebt. Kunnen wij nog meer voor je doen?

Kies jij ook voor ons?

Opzoek naar een betrouwbare filmmaker die weet te overtuigen, klanten weet te (ver)binden en inspireren?

Geheel ontzorgd

Geen zin of tijd om na te denken over een goed script of bijvoorbeeld een locatie? Wij nemen het graag van je over zodat jij je kostbare tijd aan andere werkzaamheden kan besteden.

100% zakelijke content

Wij leggen onze focus 100% op zakelijke video content. Wij zien dit als onze specialisatie en zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.

Commercieel inzicht

Wij onderscheiden ons van andere filmmakers doordat we zelf in een commerciële wereld werkten. Hierdoor weten wij klanten voor jou te binden, overtuigen en aan te zetten tot actie. Wij vertalen jouw concept en sales naar een video.

Relatie

Onze focus is om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan waar persoonlijk contact en service centraal staat.

Service & tevredenheid

Misschien wel een van de belangrijkste vaardigheden van nu, klantvriendelijkheid en service gericht zijn. Wij willen dat jij tevreden bent en blij bent met het eindresultaat.

Snelle oplevering

Wij begrijpen dat je onze filmpjes zo snel mogelijk wilt inzetten. Wij leveren content binnen 7 werkdagen aan jou op. Zo kan je snel beginnen met het inzetten van je nieuwe video content.

Wij presenteren FilmPromo

Wij zijn professionals die met passie een bijdrage leveren aan jouw bedrijf.  Leer ons kennen en ervaar onze motivatie en ons enthousiasme en je snapt meteen waarom wij jouw geschikte samenwerkingspartner zijn.

Wesley van Deventer

Cameraman / Editor / Sales

Na jarenlange werkervaring in de commercie & sales kwam ik er per toeval achter dat ik een talent heb voor het maken van films. Nooit kreeg ik ergens zoveel energie van, de passie van het filmen en het alsnog kunnen bijdragen aan de sales voor een bedrijf heeft mij er toe gezet FilmPromo op te richten met het doel dat het mag uitgroeien tot een groot multimedia bedrijf. "Ik vind het geweldig dat ik veel sociale contacten heb, mijn ervaring in de sales kan toepassen en zo kan bijdragen en ook nog ondernemer kan zijn".

Carel de Lange

Cameraman / Editor / Colorgrader

Mijn naam is Carel de Lange en ik maak films sinds mijn kinderjaren. Na mijn studie Aardwetenschappen aan de universiteit van Utrecht kreeg ik de kans om in Zimbabwe als cameraman mee te werken aan twee documentaires voor Animal Planet. De ene ging over leeuwen (Lodging with Lions) en de andere over olifanten (The last Great Tuskers). Toen werd mijn passie mijn werk.

Onlangs heb ik een Master filosofie aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond, omdat ik naast de voorliefde voor het maken van films ook graag lang en diep wil nadenken over het leven. Ik probeer bij alles een helicopter view te hebben om de kern van dingen te begrijpen. Dit helpt mij enorm bij het maken van films, omdat dit mij leert het verhaal van een bedrijf of een persoon goed over het voetlicht te brengen.

Theo

Video technicus

Ik ben de blackmagic specialist. Ik ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Eric

Geluidstechnicus / Soundspecialist

Ik werk al jaren als geluidstechnicus op verschillende evenementen, congressen en concerten. In de afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van geluid, de effecten en het bewerken van geluid.