Skip to main content

Evenement, congres, seminar of webinar?

Wij verzorgen de videoregistratie

Wij leggen elk evenement voor u vast in hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met ervaren audiovisuele technici. Wij hebben jaren ervaring in de evenementen branche. Een eenvoudige videoregistratie of een live multicam opname, voor ons is het dagelijkse routine. Tevens kunnen wij ook een livestream verzorgen van uw evenement via onze eigen streaming platform. Wij leveren na het evenement de opname kan en klaar aan u op. Ook hebben wij de mogelijkheid de beelden nog te bewerken voor oplevering. Bespreek de wensen door contact met ons op te nemen.

Professionele videoregistratie

Terugblikken

Wij leggen het gehele evenement voor jou vast en monteren (live) een video van het evenement of congres. Een mooie terugblik op jouw event. Tevens kunnen wij ook de subsessies voor je opnemen en verwerken, handig als je die online of intern wilt delen.

Hoogtepunten

Wij kunnen ook een aftermovie maken van alle hoogtepunten van het evenement. Dit kan je inzetten ter promotie van een volgend event of als herinnering aan bijvoorbeeld dat fantastische congres. Bespreek je wensen met ons.

Professioneel

Wij leggen in hoogwaardige kwaliteit het beeld en het geluid vast. Wij hebben diverse audio mogelijkheden en meerdere camera’s om zo vanuit diverse perspectieven een evenement op te nemen. Dit geeft een mooi dynamisch eindresultaat. Prettig om naar terug te kijken. Ook voor eenvoudige registraties ben je bij ons aan het juiste adres.