Skip to main content

Vacature Video

Een vacature video is dé manier om effectief personeel werven

Op een leuke manier komt de sollicitant in aanraking met de sfeer van jouw bedrijf. De sollicitant krijgt een juiste indruk van het functieprofiel. Veel sollicitanten vinden het kijken van een vacature video prettiger dan het lezen van een functieomschrijving. Ook draagt een vacature film bij aan betere werving resultaten.

De kracht van een vacature video

Verfrissend

We leven in een maatschappij waar je niet kan zonder video content. Als organisatie doe je er verstandig aan om hierin niet achter te blijven. Zo ook met het werven van personeel. Met een vacature video werf je op een snelle en effectieve manier geschikte kandidaten. Op een verfrissende manier brengen wij het functie profiel dat bij uw bedrijf past.

Doeltreffend

Met een vacature video leg je binnen 1 minuut op een treffende manier het functieprofiel uit. De sollicitant ervaart en proeft de sfeer van het bedrijf. Zo geef je als recruiter een goede indruk over de werkgever en werknemers. Op basis hiervan kan de sollicitant beter oordelen of dit bij hem of haar past. Kort om, een vacature video werkt in je voordeel.

Professioneel

Een professionele vacature video draagt bij aan de werving van personeel. Ook versterk jij jouw bedrijfsnaam in de markt met video dit noemen we ook wel brand awareness. Google geeft voorrang op kwaliteit video content in de zoekindex. Dit resulteert op langere termijn in betere vindbaarheid, ook wel organisch resultaat. Tot slot laat je als bedrijf de gewenste indruk achter bij iedere kijker.